Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/10006234 www.bgdnes.bg

Чалгата се съблича първа

Азис и Андреа рекордьори по голи снимки

Фотосите без дрехи - хит сред родните певци

"Да падат дрехи и задръжки..."

Така пееше фолкзвездата Ивана в едно от култовите си парчета от близкото минало, а колегите й взеха доста насериозно призива.

Един след друг родните певци хвърлят дрехите и позират пред обектива чисто голи. Дибидюс снимките на популярните личности у нас и по света винаги будят интерес. Водени от максимата, че лоша реклама няма, нашенците с готовност се възползват от това. Перфектни форми, силиконови гърди, предизвикателно поведение, дори и мъжките тела печелят огромно внимание.

Реклама

Последната изненада на ромския славей Азис е да направи свой личен профил в популярна социална мрежа, където да качва предимно интимно съдържание. Там Васко се появява само по хавлия, закриваща мъжеството му или пък с изрязано бельо, очертаващо силиконовия му пенис. Само за часове новото начинание на певеца бе одобрено от мнозина и отново се заговори за него. Не че Азис има нужда от реклама, но провокацията е важна за неговия имидж. Той признава пред почитателите, че не се срамува от нищо и е готов да покаже и повече.

Първо място в класацията на най-разкрепостените певачки несъмнено заема Андреа. Почти няма ден, в който блондинката да не показва всичко от себе си. Най-скандалното решение на певицата беше да се пусне чисто гола от пустинята в Египет. Певицата побърза да изтрие снимката и кадърът вече не е наличен в мрежата. Най-вероятно е взела това решение, тъй като получи много негативни коментари от последователите си. Няколко седмици по-късно обаче Андреа отново нажежи страстите с интимен кадър, но този път в хотелска стая.

Фолкзвездата Мария също е сред певиците, които харесват тялото си и не се притесняват да го излагат на показ. Преди месеци, когато Мара не беше още сериозно обвързана и живееше сама, тя обичаше да пуска голи снимки от спалнята си. Елегантното тяло на миньончето привлича погледите като магнит и няма как някой да остане безразличен.

Гола се пусна в мрежата и фолкпевицата Ваня. Жената на диджей Дамян позира както майка я е родила. Тя е само по високи токове, а дългата й коса прикрива стегнатото й дупе. Ваня е сред най-красивите родни чалгарки и обича да показва прелестите си. На една от голите й снимки с нея позира прочутият фризьор Момчил, а феновете призовават на следващата еротична сесия диджей Дамян да хвърли дрехите.

Когато говорим за голи секси жени, няма как в съзнанието да не изплува звездата Камелия. Многократно тя е радвала мъжките погледи със снимки от плажа. Ками обича да се пече гола на плажа и няма задръжки. Преди ден тя отново запали фантазиите с кратко видео, на което танцува в банята по бикини.

Реклама

"За някои може да е скандално, но на мене много ми харесва" - признава сексапилната блондинка.

Звездата Рени също не остава по-назад. Тя често се пуска по бельо, но преди време изненада с палава снимка в известна социална мрежа. На фотоса тя е гола във ваната, а зърната на гърдите й са прикрити с две сладки розови сърчица. С фотоса си Рени подлуди мъжката аудитория.

Докато наложили се певици като Рени, Андреа и Камелия могат да си позволят да показват всичко от себе си, то бе изненада, когато преди месеци прохождащата чалгарка Симона дебютира гола. 19-годишната Симона, предизвика вълна от коментари с дебютното си парче "Момиче от лед" заради провокативния клип, в който е гола, прикриваща тялото си с ръце. Много от чалга феновете харесаха гласа и изпълнението на червенокосата хубавица, но я заляха с критики заради голотата, която показва още в първия си клип. Според повечето коментари девойката е избързала с провокацията, която дръзна да демонстрира едва в началото на кариерата си.

Азис не е единственият мъж изпълнител, който е провокативен. Младият Лазар Кисьов не остава по-назад. През изминалата зима той публикува снимка, на която е както майка го е родила, а голото му мъжко достойнство е прикрито само от лопатата, с която е ринал снега.

"За голям сняг, голяма лопата е необходима", шегува се изпълнителят на "Пайнер".

Чалга звездите винаги са първи в надпреварата по еротични фотосесии, но колегите им от други жанрове не остават по-назад. С предизвикателна снимка изненада певицата Поли Генова. Тя за първи път показа, че може да е дръзка малко след раждането. Поли се щракна разголена за фотосесията към последния си албум, като леко загатва нежността на женското тяло и извивки.

Преди година Михаела Филева също се реши на революционна стъпка и се пусна за първи път гола в инстаграм. Снимката предизвика възторг у нейните фенове, които се надпреварваха да я хвалят за смелостта и красотата, която показва. Менторката в "Гласът на България" е много дискретна в личния си живот и рядко открехва вратата към него. Тя дълго кри гаджето си и не говори много за семейството си, затова решението й да се пусне гола предизвика лавина от коментари какво я е накарало да го направи.

По всичко личи, че голите тела ще ни заливат все по-често и модата им скоро няма да отмине. Да, никой не може да спечели вниманието на феновете с плетен пуловер и шушони, но и дибидюс снимките май идват вече в повече!

Реклама
Реклама
Реклама