Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/10076795 www.bgdnes.bg

Оскар де ла Оя забива палава водеща

Боксовата легенда Оскар Де ла Оя заби палава телевизионна водеща. Това е популярната в САЩ спортна журналистка Холи Сондерс. Тя е известна с провокативно поведение и множество разголени снимки.

Двамата са засечени пред популярен ресторант в Малибу, който е любимо място на звездите в Лос Анджелис. Оскар и Холи все още не са обявили официално връзката си, но пред въпросния ресторант звездите обикновено се появяват, за да бъдат видени. Двойката е заснета на излизане от ресторанта и снимките бързо обиколиха американските жълти издания. 48-годишният Де ла Оя и 34-годишната Сондерс се запознават на спортно събитие през юни, на което водещата е на работа. По-късно Холи се похвали как прави интервю със световния шампион в шест различни категории. Наскоро двамата са забелязани и на популярно голф игрище.

Реклама

Наскоро Сондърс се раздели с годеника си Дейв Оансеа. Известният като "Вегас Дейв" консултант по спортни залози и красавицата се разделиха през миналата година. В биографията на Холи прави впечатление и връзката й с треньора на "Аризона Кардиналс" Клиф Кингсбъри. Преди това тя беше женена за водещия в телевизионния "Голф Ченъл" Ерик Куселиас, но двамата се разведоха през 2016-а.

От своя страна Оскар де ла Оя имаше сериозни проблеми заради жена преди две години. Той бе обвинен в сексуално посегателство над дама, която крие самоличността си. Тя твърдеше, че Де ла Оя я насилил през 2017 година след консумацията на алкохол и други вещества. Двамата имали сексуални отношения за кратко време. Веднъж боксьорът я посрещнал пиян в къщата си в Пасадена, а в ръка държал торба с прах, който приличал на кокаин. Той я нападнал и въпреки продължителните й молби да я остави я насилил многократно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама