Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/11010336 www.bgdnes.bg

Силвия Юрукова се забавила да се пусне гола

Без дрехи на фотоси

Спряганата за гадже на сина на Деси Радева за последен път се щрака топлес

Моделка готви изложба, на която ще е...чисто гола! Силвия Юрукова ще се покаже топлес в галерия скоро. Тя ще покаже непоказвани свои кадри, заснети през годините. "Снимам актова фотография от години. Имам призове за нея. Реших да спра с това да се снимам гола. И това ще ми е бенефис, с кадри, които никога не са показвани", обясни пред "България Днес" моделката.

Юрукова нашумя в България с участието си в "Биг брадър". След това стана топлес модел и пожъна огромен успех. Преди години Силвия продаде свои фотоси в Холивуд. Снимките на сексапилната брюнетка ще намерят място на престижна изложба, което е тотално признание за родната грация. Юрукова от години планира изложбата, на която зрителите могат да видят пищните й форми.

Реклама

"Трябваше да бъде през 2021-ва, но заради пандемията нещата се отложиха и се забавихме. Въпреки случващото се по света е крайно време да я реализирам", поясни Силвия.

Юрукова ще покаже над 10 свои голи снимки. "Още не сме решили. По принцип исках да са 13, но ще бъдат 15 или 14. Не се знае", добави красавицата и разкри, че съвсем скоро ще се случват много неща покрай нея. "Но ще ги оставя в тайна", загатна Юрукова, която бе спрягана за гадже на доведения син на президента Румен Радев - Страхил.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама