Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/11066975 www.bgdnes.bg

Най-надарената готвачка ги ПОКАЗА!

Андреа от "Хелс китчън" е по-греховна от ада

Може да не знае български, но знае как да провокира

Най-надарената готвачка показа бомбите!

Родената в Нидерландия Андреа, която е част от "Хелс китчън", не оставя нищо на въображението на мъжете. Мацката позира гола, а на показ са огромните й гърди, които са блян за всеки мъж.

Сексбомбата, която не знае български, определено знае как да провокира.

"България Днес" попадна на голи снимки на греховната блондинка. Кадрите са качени в канал на все по-добиващата популярност социална мрежа "Телеграм".

Реклама

От фотосите на Андреа става ясно, че тя обича да готви голичка. Докато бърка поредната манджа, греховната блондинка е свалила ризата си, а гърдите й се люшкат над котлона.

Бюстът на Андреа наистина е внушителен. Мацката е наблъскала яко силикон в пазвите. Тялото на фурията от Нидерландия е нашарено с татуси. Най-впечатляваща е рисунка между огромните й гърди.

Че сексбомбата е греховна, стана ясно още в първите епизоди на готварското предаване. Докато лежи и учи родния ни език, Андреа изненадващо попита колегата си Николай дали е гол. И бързо се намърда при него под завивките. До секс не се стигна, но симпатиите на силиконката към мачото са явни. Андреа направи специален подарък към Николай - картина, нарисувана от нея.

Греховната блондинка е самоук готвач. Мечтае да стане професионалист. Идва в България преди няколко месеца. Работи в кол-център, а в свободното си време, освен да се снима гола, заляга и над рецептите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама