Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/12492179 www.bgdnes.bg

Порнокралица №1 е медсестра от Ниш

Иконата от мъжките мечти е сръбска селянка

Порнозвезда №1 в света е надарено и изключително красиво момиче от село Шарлинац до Ниш.

Барбито на розовата киноиндустрия Чери Кис всъщност е засуканата медицинска сестра от Сърбия Ивана Славкович. 29-годишната сексикона е на върха на славата си с участието в най-касовите продукции на френската легенда в жанра Пиер Удман и италианския жребец Роко Сифреди. Ивана е снимала повече от 50 филма за най-прочутите порнокомпании, а почитателите й в инстаграм са повече от 100 хиляди.

Обикновеното допреди десетилетие селско момиче участва във всякакви сцени - групов секс, орален, анален, лесбо, с надарени негри, садо-мазо и фетиш изпълнения. Пробивът в порното Славкович прави в Будапеща. Малко преди абитуриентския бал тя е на пробни снимки в унгарската столица.

Реклама

На консервативните си родители обяснява, че отива за рокля, чантичка и обувки на токчета за дипломирането си. "Много обичам да съм пред камерата. Снимачната площадка е моето призвание", казва Ивана на продуцента Удман по време на първия си кастинг. Видеото от него е сред основните гвоздеи в портфолиото на високата 173 см нишлийка. "Обичам да правя секс пред камера. Имам личен архив от подобни сцени, но никога преди не съм го правила професионално", твърди на записа едва навършилата пълнолетие тогава Чери Кис. Пиер "пробва" уменията на Славкович и е категоричен - ще има блестящ успех в порноиндустрията. Обещава й впечатляващи хонорари и грандиозна слава.

"Нямам амбиция да ставам лекар. Не обичам да гледам кръв", откровена е Ивана в първото си видео. "Това не е за мен. Професионалната ми кариера трябва да бъде нещо друго, а не в медицината", казва със загадъчна усмивка на лицето ослепителната сръбкиня с идеалната пазва размер 80B. 55-килограмовата мацка изпада в немилост пред родителите си, когато се прибира в село Шарлинац и признава, че иска да бъде звезда в розовите кинопродукции. Баща й я натирва от родната й къща и прекъсва всякакви контакти с бъдещата порноикона.

"Загубих девствеността си на 16 г. Бях лудо влюбена в едно много красиво момче. Но той беше отчайващ любовник. Не ставаше за нищо. След него имах връзка с младеж с отпуснато коремче, но това не пречеше на интимните ни отношения. Той беше страхотен. Затова считам, че природните дадености на мъжа не са толкова важни, колкото техниката му в секса. Нямах прекалено голям опит с мъжете, преди да вляза в порното", изтъква Ивана.

Почти всичките си филми нереализираната медсестра от Шарлинац записва в унгарската столица. Всичките продукции на Чери досега са изключителен касов хит в Европа, САЩ и Азия. Първите й DVD-та отпреди десетилетие имат огромна колекционерска стойност сред почитателите й. Дебютната й лента "Чери Кис" и продължението с балканските лолитки Уршка Чепин от Словения и хърватките Алекса Вайлд (Александра Б.) и Тина Блейд (Дуня Микулчич) "Вървим по своя път" се търгуват в мрежата за стотици евро и долари.

Истинския пробив в порното Ивана прави през 2017 г. Преди петилетка тя пуска на пазара 10 филма с нейно участие и всички са истински хит. На следващата година това й печели номинации за най-важните категории в порнооскарите, но не печели нито една статуетка. Кис продължава с бясна скорост да записва нови продукции. Прави 8 ленти с най-известните режисьори и актьори в бранша, като в много от тях има култови сцени за модерното порнокино. Това през 2019 г. отново донася на Славкович куп номинации за най-престижните награди във филмовата индустрия за възрастни. Раздаването пред камерата донася на Ивана статуетка за особено тачената сред колежките й категория "Най-добра актриса в групов секс". Венеца на триумфа сръбската сексбомба достига преди 2 г. Мокрият блян на милиони момчета, мъже и жени по света триумфира през 2020 г. с порнооскар за сцена на годината. Кадрите са от филма "Името ми е Заауади" и отново става дума за групово изпълнение на Чери Кис със свръхнадарени мъже. Богопомазаната Ивана става най-високоплатената актриса в розовата индустрия. Известните продуцентски къщи се надпреварват да предлагат немислими дотогава пачки на момичето от Сърбия. Логично през миналата година блондинката от Шарлинац триумфира в категория "Изпълнителка на годината", с което официално печели титлата порнозвезда №1.

Цеца, Пикси и Дачич са комшии на сексбомбата

Блянът на мъже и жени по света е родена и израснала в дълбоката сръбска провинция южно от Ниш. Малкото населено място Шарлинац е на 3-4 км от село Житораджа на попфолк иконата Цеца Величкович. Най-колоритният сръбски политик Ивица Дачич е родом от Житораджа, като родната му къща е на метри от двора на певицата Цеца. Двамата са израснали заедно и поддържат близки отношения и днес.

Живата легенда на сръбския футбол Драган Стойкович-Пикси също е родом от селата южно от Ниш. Корените на 57-годишния дългогодишен капитан на националния отбор на Югославия, Сърбия, и на белградска "Цървена звезда" са от село Паши поляна. Настоящият селекционер на футболните национали не крие селския си произход и даже се гордее с него. Често пъти в интервюта той натъртва, че легендарната му кариера на футболист започва на прашните терени по селата около Ниш, където се научава на непримиримост и жажда за успех.

Реклама
Реклама
Реклама