Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/12937578 www.bgdnes.bg

Съотборник на Меси плаши с чудовище в гащите

Съжалявам за приятелката на Ренато, казва бившият му съотборник Хави

Истинско чудовище крие в гащите си португалският национал Ренато Санчес. Разкритието прави бившият му съотборник от "Байерн" (Мюнхен) Хави Мартинес. 34-годишният испанец днес играе в Катар, но още сънува кошмари, свързани с внушителното мъжко достойнство на Санчес. Хави бе гост в предаване в ютуб, когато бе попитан кой е футболистът с най-голям член, който е виждал.

"Имал съм много цветнокожи съотборници, особено в "Байерн". И ако трябва да отбележа един човек по този критерий, това безспорно е Ренато Санчес. Това, което притежава, е огромно. Истинско чудо! Не знам дали има приятелка, но ако има, трябва да съжаляваме горкото момиче", казва с усмивка Хави.

Този сезон Санчес е съотборник на големите звезди Меси, Неймар и Мбапе в "Пари Сен Жермен" и със сигурност ги плаши с "оръжието" си под душовете в съблекалнята. Не е ясно дали Ренато в момента има гадже, но до неотдавна бе свързван с модела и бизнесдама Ариана Флечър. Пищната мадама преди това е работила като сервитьорка в нощен клуб в Чикаго. Тя е съосновател на компания за удължаване на коса. Очевидно Ариана не е издържала дълго с чудовището на 25-годишния Санчес и двамата се разделили.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама