Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/14285336 www.bgdnes.bg

Аполония е футболна мечта

Аполония Луелин - така се казва новата мечта на доста от футболистите в Англия, разкрива "Дейли Мейл".

Самата тя не крие, че към нейния креват има много апетити, но засега не е готова да откликне. А за това си има и причина, а тя е, че изкарва добри пари от снимките си в социалните мрежи. Вече не е тайна колко пари могат да се направят от голотиите в интернет. Има много модели, които се пускат неглиже, за да увеличат доходите си, и от това се възползва Аполония.

Реклама

Времето на Аполония в платформата не е напълно задоволително. И това е, че само преди няколко месеца някои от нейните абонати в социалните мрежи критикуваха младия модел за съдържанието на изображенията, което тя качва и за което плащат, уверявайки, че това е "губене на пари", защото им става ясно, че фотосите не са това, което очакват, а именно нещо хард и по-голичко.

"Като кажа на някого, че си пускам снимки, те си помислят, че правя порно. Трябва да се обясня на всички предварително, че това не е така", обяснява Аполония Луелин. В нейния профил няма да се намерят изображения, които могат да бъдат класифицирани като порнография, казва хубавицата.

Четете още

Жената на Дани Алвеш с шокиращо разкритие:
Майка ми умираше, а той ми изневеряваше!

Жената на Дани Алвеш с шокиращо разкритие: Майка ми умираше, а той ми изневеряваше!

Чаатай Улусой заби поредна красавица

Чаатай Улусой заби поредна красавица

Уанда Нара развежда бивш съотборник на Икарди

Уанда Нара развежда бивш съотборник на Икарди

Адриано изневерява с инфлуенсърка

Адриано изневерява с инфлуенсърка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама