Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/14393027 www.bgdnes.bg

Асдис, на 43 си! Докога ще се снимаш ГОЛА? (18+)

Въпреки че това лято ще навърши 43 години, най-популярният исландски модел у нас Асдис Ран не спира да сваля дрехите пред фотообективите.

Нещо повече. Тя дори сподели кадри от последната си фотосесия, която очевидно е повече от гореща. Ледената кралица, както е прозвището на Асдис, е само по голи балкони, докато фотограф я снима. Моментът е споделен от самата Ран в социалните мрежи и тя доста рискува да бъде санкционирана от администраторите на социалките заради твърде разголени съдържание. 

Реклама

Асдис Ран е родена на 12-ти Август през 1980 година в Исландия. Тя пристигна за първи път у нас покрай бившия си съпруг Гардар Гунлаугсон, който бе футболист и дойде да играе в ЦСКА. Исландецът няма да бъде запомнен с нищо на терена, но за жена му се говори и до днес, 15 години по-късно.

Ледената кралица се влюби в България в такава степен, че дори си купи голям апартамент с градина в столичния квартал Изток, където живее и до днес. Тя обича българските лета и често се препича само по гърдички я по родното Черноморие, я на широката си тераса в столицата. За кеф на комшиите, разбира се... 

Припомняме, че сексапилната Асдис Ран се оказа една от главните героини в новия документален филм на немския журналист Йохан фон Мирбах, посветен на Ружа Игнатова.

В лентата на Мирбах Ледената кралица разказва за близкото си приятелство с криптокралицата, която изчезна безследно през 2017 г. По думите на ефектната блондинка двете се запознали през 2009-а на парти на женско лайфстайл списание и си допаднали от пръв поглед.

Четете още

Ледената кралица в България за Великден. Вижте на кой язовир се съблече по бански!

Ледената кралица в България за Великден. Вижте на кой язовир се съблече по бански!

Ледената кралица Асдис Ран: Ружа Игнатова искаше да е най-богатата жена в света

Ледената кралица Асдис Ран: Ружа Игнатова искаше да е най-богатата жена в света

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама