Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/19010070 www.bgdnes.bg

Сузанита лъсна чисто гола в сайт за възрастни

Татко й Орхан изобщо не го е грижа как тя ще си отгледа детето, оплака се бившата му съпруга Шенай

Случи се нещо, което страстните фенове на Сузанита чакаха отдавна! Провокативната певица най-накрая лъсна чисто гола. Сузито махна всичко от кръста нагоре и показа силиконовите си гърди в цялата им прелест. Това се случи в популярен сайт за възрастни. Блондинката отдавна има профил в платената платформа, но до този момент еротиката й се изразяваше единствено до снимки по бельо.

Реклама

На възбуждащите кадри Сузанита е поседнала в креват само по червени прашки и напращели гърди и зърна. На друг фотос точи слюнка към голия си бюст. Щерката на попфолк легендата Орхан Мурад иска по 15 долара на месец от мераклиите, които имат желание да я зърнат така, както майка й я е родила. За половин година цената е на промоция от 81 долара, а за 12 месеца отстъпката е 15%, или 153 долара.

"България Днес" потърси за коментар майката на 21-годишната певица - Шенай, която преди време се разведе с Орхан Мурад. Тя се ядоса, че бившият й мъж също е дал изявление по темата.

"Не знам защо Орхан трябва да коментира, след като изобщо не го е грижа Сузанита как ще си отгледа детето. Тя посреща ежедневни разходи. Няма и един човек в живота й, който да иска да й помага, но да дават съвети или да намират кусури са много. Не я защитавам, но не й се бъркам в живота. Нямам право, достатъчно е умна да знае какво да прави", категорична е Шенай.

Нейната дъщеря очевидно вече не се свени да сваля каквито и задръжки да е имала досега. Още преди да беше навършила пълнолетие, тя скандализира с някои свои клипове, в които размахваше средни пръсти и бе съвсем оскъдно облечена за възрастта си.

Реклама

Днес Сузанита дори вече е майка на малкия Матиас, но и това не я е накарало да улегне. С бащата на детето й Марк Славов ту се разделят, ту събират и в момента не е напълно ясно дали делят един покрив. Татуираният здравеняк, който се изявява като лекоатлет в дисциплината хвърляне на копие, очевидно няма нищо против голите снимки на Сузи. Или пък просто няма думата.

В края на август изпълнителката се показа по татуси и монокинибикини на плажа по време на екзотична почивка. Тогава все пак тя прикри силиконовите си импланти с ръце. Тя вече е говорила открито за гърдите си, като дори дава съвет на последователите си от женски пол.

"Гърдите си ги направих в Турция и съм страшно доволна. Мога да ви посъветвам, ако сте решили да си направите такава интервенция, да е след раждане. Защото малко или много те спадат, дали качвате килограми, дали сваляте. Аз например по време на бременността качих 23 килограма. После като отслабнах, и малко...", не се довърши Сузанита, но с ръце показа, че са й поувиснали.

"Трябва да сме по-смели в това да изразяваме кого обичаме, дори и да не се хареса на мнозина", сподели по-рано през годината Сузанита пред "България Днес". В една от новите й песни "За Нея" се пее за лесбийска афера.

"Хората трябва да обичат, без значение кого и какво, защото любовта е единственото нещо, което ни спасява, колкото и да е клиширано. Любовта към хората, към децата, към света! Не мога да кажа на някого какво и кого да обича. Никой няма право! Никой няма контрол над чувствата, така че уважаваме избора на другия и продължаваме", споделя още дъщерята на Орхан Мурад.

Скандалната чалга рапърка също разкрива, че често получава съобщения от фенове, които разказват съкровените си истории: "Доста хора ми пращат мейли и ми разказват за техните лични истории - било то за зависимости или някакви други проблеми, с които се сблъскват. Те искат да им дам съвет. За мене е важно да имам връзка с хората", казва Сузанита. В 18+ платформата също има възможност за личен чат с нея и дори видеочат.

Четете още

Сузанита в паника, търси изгубено куче

Сузанита в паника, търси изгубено куче

Сузанита се пече по монокини на плажа (Снимки)

Сузанита се пече по монокини на плажа (Снимки)

Сузанита се пуска ГОЛА на промоция, вижте цената

Сузанита се пуска ГОЛА на промоция, вижте цената

Сузанита с навехнат крак и врат след катастрофата с бъги

Сузанита с навехнат крак и врат след катастрофата с бъги

Реклама
Реклама
Реклама