Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4965302 www.bgdnes.bg

Война на дупетата

Николета Лозанова се надупи! И ромката Пенка от "Биг брадър" се надупи! Също и Камелия, а още и сестрата на Християн Гущеров...

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме в хартиеното издание на "България Днес"


ВИП персони да си снимат задника и да трупат слава е нова мода за България. Досега известен у нас се ставаше с уста (става дума за пеене, да не си помислите нещо друго). Но след успеха на Ким Кардашиян и нейния чудовищен задник, който я направи номер 1 в САЩ, и нашите ВИП мацки се сетиха да показват задни части.
Вчера, навръх националния празник на България, изключително силиконовата Николета се надупи мощно на двора и пусна снимка в интернет. Загорели мъжаги се побъркаха по малкото барабанче на "съпругата" на Валери Божинов и забравили патриотизма, цял ден точеха лиги в страницата й.
Снимката на Лозанова идва буквално часове след като скандалната ромка Пенка от "Биг брадър" и "Мис България" показа своя снимка, на която е чистак-бърсак гола. "Екзотичната" Пенка лежи на морските скали по организъм и вади почти негърски задник - ако не по форма, то поне по цвят. Явно Пенка напира за "Плейбой" или някое друго мъжко списание, където да покаже и останалите си съкровища.
Третото дупе, което цяла България видя тези дни, принадлежи на доведената сестра на Християн Гущеров - Мартина. 25-годишната мацка показа супер стегнато тяло и еротичните й пози бяха приети доста добре от мъжкото съсловие.
И накрая ви предлагаме нещо "старо, но златно" - най-новия фотос на задника на Камелия. Не че не сме виждали чалгаджийката гола безброй пъти (някои на живо, други - по телевизора), но Ками няма да се откаже от нудизма в близките 15 години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама