Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4973609 www.bgdnes.bg

Гола пред Бранденбургската врата Така се прави реклама

Бира, наденичка и цици - какво повече му трябва на „Октоберфест“

Настръхналите зърна на еротична красавица лъснаха в центъра на Берлин.
Микаела Шефер за пореден път привлече погледите към себе си, като се съблече и остана само по тиранти пред Бранденбургската врата. Архитектурният паметник остана някак незабележим зад грамадните бомби на германската моделка. Секси каката направи своята традиционна гола фотосесия пред символа на Германия. Този път тя посвети кадрите на „Октоберфест“.

Празникът на бирата е любим на пищната Микаела. Тя се подготви с надуваеми халби бира и любимите на всички германци бретцели. След като направи няколко снимки и каза "Наздраве" с гигантските разпенени чаши, Микаела не се поколеба и включи още една важна част в снимките. Сякаш от задния си джоб носителката на титлата "Мис Източна Германия" извади огромна надуваема наденичка.

Реклама

"Наденичките са неизменна част от деня на моите сънародници и от „Октоберфест“. Нямаше как да ги пропусна" - кикоти се русата сексбомба.
Случайни минувачи веднага се спряха и помечтаха за палава вечер с миската.
"Как бих я залял с бира... цялата" - изохка разпален тийнейджър.


Мис Шефер все пак мисли за здравето си. За да не настине, блондинката измести фотосесията за началото на септември, когато температурите все още са поносими. Макар доста преди старта на бирения фест, подканата й за най-масовото събитие в Германия определено достига голяма част най-вече от мъжката аудитория.
Микаела е известна с факта, че не обича да се показва облечена. Всяко появяване на мадамата е свързано с провокативни и разголени пози. Доскорошната брюнетка рязко смени цвета си на бяло рус само и само да спрат да я сравняват с Ким Кардашиян. Дори и руса, тя наподобява изключително много риалити звездата. Ким също мина през период, в който се подвизава като блондинка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама