Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5026004 www.bgdnes.bg

Наоми се сбабичоса

Най-желаната афроамериканска моделка за последните 30 години Наоми Кембъл се сбабичоса. Красавицата се появи с ръчно правен грим на филмова премиера в Лос Анджелис и веднага привлече вниманието на фотографите. В първия момент папараците не успяха да познаят бившото гадже на боксьора Майк Тайсън и на автомобилния бос Флавио Бриаторе. 45-годишната Наоми беше облякла черна рокля на няколко пласта. Кембъл щедро беше отворила пространство около краката си, които традиционно се смятаха за едно от най-великите божии творения сред човечеството.
За ужас на присъстващите по долните крайници личаха разширени вени, а самата кожа беше позагубила своя легендарен блясък.


Погледите към лицето на доскорошната кралица на манекенките също предизвикаха отрицателен отзвук. Най-критикувани бяха подложените на оперативна намеса устни, които бяха неестествено подути и напукани. Скулите на Наоми бяха изпъкнали и образуваха малки торбички под очите й.
Феновете на красавицата не можеха да повярват на снимките, защото преди броени дни Кембъл пусна поредната си разголена фотосесия, която беше щедро обработена с компютър. Разликата можете сами да направите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама