Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5040268 www.bgdnes.bg

Луна ЛЕСБОПРЕЗИДЕНТ!

Натискащата се на Бойко милва женски гърди 

В случай че Луна наистина вземе да се кандидатира за президент на Република България, предизборната кампания й е готова. Благодарение на изцепките си във "ВИП брадър" цялата страна вече я познава като доста ексцентрична личност. А и видеоматериал има - клиповете на Луна от близкото минало се толкова вълнуващи, че няма как да не спечели изборите с убедителна преднина.


Ако това стане, Луна ще е първият лесбопрезидент на републиката в историята досега. Доказателство за влечението на "брадърката" към собствения й пол е видеото към брутално лирическата песен "Чики-чики".

Реклама


Клипът започва ударно, без увъртания и пролози - на черен екран пише с бели букви, че видеоматериалът категорично не е подходящ за лица под 18 години. Което си е съвсем в реда на нещата, когато става дума за предизборна кампания, тъй като лицата под 18 години така или иначе нямат право да гласуват.
Секунда по-късно на екрана се появява легло, а върху него като свински черва са се оплели Луна и засукана мацка с огромни цици. Чалгаджийката и дружката й са съвсем голи, нямат даже гащи, да не говорим за сутиени или потници.


Докато пее, Луна успява да съблазни мацката и започва да я мачка, все едно снима в немска порнопродукция. Любовницата на Луна, изглежда, няма против, защото мята задник наляво и надясно и еротично се притиска към певачката с голото си тяло.
Това обаче не е достатъчно на брадърката. След като прелъстява и изоставя мацката, тя се мести в хола, където се е изтегнал неподвижен и безмълвен пич. Танцува му известно време, след което отива в кухнята при млад чиновник. Той е в костюм, тя вее задник в такт с неповторимия си хит "Чики-чики".


Та ако Бойко още размишлява над въпроса да вземе или не самопредложилата му се Луна (тя съвсем сериозно обяви от "ВИП брадър", че иска премиерът да й предложи брак), да си знае какво може да очаква от тази палавница.
"Той е човек от народа. Трябва да съберем съдбите си и да продължим напред. Всяка сутрин ще го будя с песен на ушенце. Четох преди време едно интервю на премиера, че живеел като куче. И аз се чувствам като премиера. Той живее като куче. И аз живея като куче заедно със стотиците вложители, чиито съдби бяха объркани с фалита на една банка. Объркаха им се животите. Нищо друго не ни остава. Затова ще му предложа брак на премиера. Той пък може да ми издигне кандидатурата за президент. Той е човек от народа. Аз съм момиче от село и много обичам хората", шокира Луна с изказване.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама