Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5064935 www.bgdnes.bg

Гола за "Каляри"

Футболистите на "Каляри" получиха доста сериозен допинг в борбата си за завръщане в Серия "А". Зашеметяващата италианска манекенка Франческа Казула тържествено обеща да свали всички дрехи. Това ще стане, ако любимците й спечелят промоция в елита в края на този сезон.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама

29-годишната моделка е фенка на "Каляри" от дете. Тя била отчаяна, когато любимият й отбор изпаднал от Серия "А". За да вдигне духа на тима и града, Франческа решила да даде допълнителен стимул на играчите.

"Ако "Каляри" се върне обратно в Серия "А", наградата ще бъде от мен!", заяви сексапилната госпожица.

Тя е доста известна в модните среди на Апенините, като e била на кориците на някои от най-известните списания. Вече има зад гърба си една секси фотосесия в чест на любимия й отбор, но сега обещава да остане чисто гола, ако той се завърне в елита. В момента "Каляри" са втори в класирането. Ако завършат на едно от първите две места, ще спечелят промоция в Серия "А".

Освен по футбола Франческа е луда и по мотоциклетния спорт. Тя си пада по тима на "Дукати" и по-специално по Валентино Роси.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама