Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5082215 www.bgdnes.bg

Кой ще чука октопода?!

Кралицата на аналния секс с ново предизвикателство

Дейжа Моргън татуира на дупето си господаря на дълбините от „Малката русалка“

Дупето на кралицата на аналния секс Дейжа Моргън е налазено от октопод.
Огромното чудовище е кацнало върху задните части, талията и бедрата на актрисата от розовите филми и заплашва да я погълне. Страховитото морско създание от дълбините е всъщност уникална татуировка на американски магьосник с иглата.


"Както и всяко момиче, и аз си падам по анимационните филми на Дисни. Любимият ми е "Малката русалка", а Урсула, която е половин октопод, е моят герой. И то не само във филмите, а въобще в живота", твърди разкрепостената девойка. "Урсула е наясно с нейната сексуалност и я използва като мощно оръжие. От малка мечтая да мога и аз като нея да имам силно присъствие, на което малцина могат да устоят", допълва Моргън.
Дейжа не приема клишето, че момичетата трябва да живеят щастливо и безоблачно като принцеси или русалки, които само чакат да дойде принцът на белия кон. За кралицата на аналния секс в ХХІ век на мода са лошите момичета и мъжете умират да палуват с безсрамници, вместо да мачкат чаршафите с невинно и хрисимо момиче.

Реклама


"Октоподът е господарят на дълбините. Той олицетворява могъщество, сила и страхопочитание. Затова избрах това животно да стане част от мен", обяснява Дейжа. "Нямах никакво колебание къде да сложа татуировката. Дупето е идеалното за целта. Все пак се него си изкарвам прехраната и именно то трябва да показва на света, че силата е с мен и не се боя от нищо", самоуверено изтъква прочутата в този бранш актриса.


Пробивът в порноиндустрията става чрез сестра й Ей Джей. Тя е приятелка на еротичния продуцент от Лас Вегас Честър Молест, който веднага вижда потенциала в Моргън. Първоначално младата по това време девойка приема само да прави стриптийз в елитни барове в прочутите хотели в Меката на хазарта. Уменията й на пилона я правят най-оборотното момиче за частни партита в щата Невада.


"Обожавам да пътувам и да срещам нови хора. Това е нещото, което истински ме изпълва и прави щастлива. Застоялият живот не е за моята натура", коментира Дейжа. Докато обикаля луксозните баровски жилища, тя се престрашава да направи секслента в домашна обстановка. Получава се прекрасно, което я амбицира да опита нещо по-професионално. Не се колебае и предлага на Честър да я запознае с маститите продуценти в порното. Още след първия филм кариерата й тръгва стремглаво, а за следващите продукции печели куп пари. Новите участия избира сама и не се натиска да снима долнопробни филми.


"Най-трудно бе с колегата Грег Джеймс, с когото трябваше да снимаме броени дни след татуирането. Беше особено болезнено. А на всичко отгоре сексупражнението на площадката продължи около 35 часа. След като и това издържах, за мен повече няма невъзможни неща", убедена е Моргън.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама