Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5086191 www.bgdnes.bg

Порно с култовата Атанаска

Бивше гадже мъсти с брутални снимки

"България Днес"

Култовата Атанаска Тушева от Павликени лъсна с брутални порноснимки в интернет!


Добилата популярност в мрежата блондинка с пиянски клипчета този път взриви нета с пози, за които биха й завидели и най-добрите порнозвезди.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! ПОДРОБНОСТИ И ОЩЕ ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ ЩЕ ПУБЛИКУВАМЕ В ПОНЕДЕЛНИК В ХАРТИЕНОТО ИЗДАНИЕ НА "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 

Реклама


Фотосите са качени в сайтове за възрастни от бивше гадже за отмъщение, споделиха пред "България Днес" запознати със сексдрамата между двамата. На снимките Атанаска позира разкрачена пред обектива вероятно на любовник и с мръснишка физиономия демонстрира най-милото си.


Като фон отзад се виждат изпрани дрехи на сушилня, цветя и разхвърляно легло.
Поводът за скандалното отмъщение дошъл след чалга песен, с която русата фурия атакува фолкбранша. Именно заради нея десетки "почитатели" я оприличиха за нежния вариант на Джорджано.


Песента на блондинката се казва "Чупи" и е посветена на мъж, който отрязал любовните й мераци.


Атанаска мечтае да стане известна в интернет и да блесне в национален ефир така, както Джорджано взриви обществото с вездесъщите си изпълнения в нета. Дори се кани да атакува кръчмите срещу скромния хонорар от 250 лева на час.


В дълбокомисления текст лирическият герой се обръща към обекта на своите несподелени чувства, заявявайки му категорично:


"Нека те боли, както мен.
Но знай, удави се в сълзите ми до край.
Но губиш ме, разбираш ли това.
Твърде късно е да молиш
грешките си ще повториш."


Мнозина подозират, че Атанаска може да последва съдбата на фолкзвездата Галена и след порноснимките също да се изкачи на фолкпиедестала. Кариерата на Галена потръгна стремглаво след секссклипче, в което прави френска любов във ваната на манекен, участвал в някои от клиповете й.


"България Днес" не успя да открие Атанаска за коментар.

Реклама
Реклама
Реклама