Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5108677 www.bgdnes.bg

Вратар омая сексбомба

Вратарят на "Дженоа" Матия Перин си спечели доста завистници в последните дни. Причината стана разкритието, че има връзка с една от новите сексбомби на Апенините Алесия Макари.

Стражът и 22-годишната актриса и танцьорка излизат от около месеца. Заради него известната фенка на "Фрозиноне" често може да бъде забелязана в Генуа, разкриха медиите в Италия.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Макари стана изключително популярна в родината си, след като участва в риалити формат. За да се появи там, заслуга имат няколкото титли от конкурси за красота, които спечели. През 2010 година тя триумфира като International Beauty Queen, а 24 месеца по-късно бе избрана и за Miss Valcomino nel Mondo. След това се снима в един най-гледаните сериали в Италия "Да дойде другата". Там се изявява в ролята на секси певица. От няколко месеца участва в нова продукция със заглавие "Жените".

Въпреки любовта си с Перин Алесия не изневерява на любовта си към "Фрозиноне". Преди няколко дни тя подкрепи любимците си в домакинския им мач с "Дженоа", където играе новото й гадже. Явно после й се е наложило да утешава вратаря, защото тимът му стигна едва до 2:2 с новака.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама