Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5144999 www.bgdnes.bg

Бившата на Балотели показа дупе

Бившата забивка на Марио Балотели - Мелиса Кастаноли, показа на нападателя какво е загубил, разделяйки се с нея. Красавицата бе спипана от папараци, докато се забавляваше на плажа в Маями Бийч. Мелиса демонстрира секси тяло, докато си играеше във вълните.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама

Бившата на играча на "Милан" бе облечена в изрязан бански, който оставяше съвсем малко на въображението на мъжете. Доста от тях точеха лиги по сочното й дупе, което тя гордо демонстрираше в прашки.

Тв водещата и Супер Марио имаха доста страстна връзка преди време. Тя дори пострада след бой от ревност с друга мацка. Тогава носът на красавицата бе счупен, но всички следи бяха набързо заличени благодарение на пластичната хирургия. Раздялата им дойде заради друга сексбомба - Софи Рийд. Двамата бяха заедно, докато лошото момче на италианския футбол не й изневери с най-добрата й приятелка.

След това Балотели пробва отново да си върне Мелиса, която обаче намери страхотен начин да си върне на бившия. Тя прочете всичките му съобщения в ефир по време на тв предаването, което води.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама