Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5146432 www.bgdnes.bg

Кеймбридж пълен със задници. Миризлив конкурс възмущава академичната общност (Галерия)

Пет мъжки и пет женски дупета са на върха в студентска анкета

Безумен конкурс уронва престижа на един от най- строгите университети в Англия.
"Най-добрият задник на Кеймбридж" е състезание, в което дръзки студенти снимат голите си дупета на фона на емблематични места в академичния град. Без капка срам смятаните за едни от най-умни ученици в света свалят дрехите си и позират чисто голи. Всеки участник заснема кадри в палави пози и перверзна голотия само и само задникът му да спечели важната титла. Тази година финалистите, които се избират от жури от студентския вестник The Tab, са общо 10. Победителят ще бъде излъчен чрез интернет анкета. Пет жени и пет мъже мерят дупета с ексцентрични снимки. Всеки от тях е положил огромни усилия, за да влезне в един от най-старите университети във Великобритания. Младежите явно не се плашат от строгите правила в учебното заведение и въпреки забраните се включват в надпреварата.


В конкурса взима участие и Анн, която учи английска филология. Нахаканата колежанка не се притеснява да се изтипоса по задник на едно от най-важните за университета места, а именно библиотеката. Анн разклаща дупе, докато се взира в книгите, обута с яркочервени обувки на висок ток и и шапка като на Дядо Коледа. В анкетата за „Най-добрият задник на Кеймбридж“ се включва и Уилям, студент по математика, който развява мъжкото си достойнство на покрива на факултета. Математикът позира само по часовник, взирайки се в страхотната архитектура на сградата.

Реклама


"Чудя се как тези нехранимайковци са допуснати да учат в Кеймбридж. Вместо за знания те са там, за да се гаврят с образователната ни система. Всички до един трябва да бъдат изхвърлени", коментира гневен професор по анатомия.
Конкурсът е подложен и на критики от женските групи в университета, които твърдят, че миризливата акция засилва сексизма. Те са твърдо решени да протестират и да сложат край на разврата в престижния университет.


В миналогодишната фотосесия една от участничките използва за муза Ким Кардашиян и нейната скандална корица на известно списание. На нея арменската риалити звезда носи черни ръкавици до лактите и перлена огърлица, всичко останало е собственото й голо тяло.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама