Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5147577 www.bgdnes.bg

Мацката на Смолинг се разхвърля

Крис Смолинг се представя отлично за "Манчестър Юнайтед" този сезон и половинката му реши да го възнагради подобаващо. Сексапилната Сам Кук отново се съблече. Тя показа две нови снимки за известната трета страница на таблоида "Сън".

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама

Красивата манекенка е едно от любимите момичета на популярната страница. 30-годишната Сам стана известна именно след появяването си там преди няколко години.

След това Кук изгря на кориците и страниците на най-известните списания на Острова, сред които FHM, FRONT, Maxim, Loaded, Zoo и др. Освен това е сред най-търсените модели на бельо в Англия. Пробва се и като диджей. Преди всеки сезон попада и в Топ 3 на футболните половинки във Висшата лига. Въпреки това тя остана известна като момичето от трета страницата на "Сън".

Освен две от новите си снимки за таблоида Сам качи в социалните мрежи и селфи с още две секси мадами - Риан Съджен и Холи Пиърс. Те също са сред известните момичета от трета страница.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама