Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5153201 www.bgdnes.bg

Брадли, бий шута на Ирина!

Връзката между руската красавица Ирина Шейк и холивудския актьор Брадли Купър е започнала сериозно да се клати.

Това гръмнаха някои от жълтите издания в Щатите. Само дни след спекулациите за евентуална сватба между двамата се появиха и напълно противоположни информации. Твърдеше се дори, че Ирина може да е забременяла, но явно това не отговаря на истината.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!


Нещо повече. Бившата годеница на футболиста Кристиано Роналдо може да остане без гадже за втора поредна Коледа. Именно в дните преди миналото Рождество Христово Кристиано й би шута.


Папараци хванаха, че Ирина и Брадли са били разделени за Деня на благодарността, който е сред най-тачените празници отвъд океана. Не се казва дали професионални задължения са разделили двойката, която цяло лято не криеше любовните си изблици.
Клюките мълвят, че всъщност приятели на актьора са тези, които слагат прът в колелото. От известно време те го кандърдисвали да я зареже. Аверите на Купър я очерняли пред него. Те смятали Ирина за леко момиче, което търси слава на гърба на холивудската звезда.


Двамата са заедно от осем месеца. Брадли и рускинята дори живееха заедно в луксозен апартамент в нюйоркския квартал Манхатън.

Реклама
Реклама
Реклама