Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5158054 www.bgdnes.bg

Сексигри във футбола

Футболистите са мръсни копелета. Те изневеряват, те ходят по проститутки, те винаги се забъркват в сексинтриги. Не минава и година, без някое голямо име във футбола да лъсне в интимен скандал.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама


Безспорният шампион в тези афери е френският национал Франк Рибери, който за пореден път се замеси в нещо неморално. Само преди дни стана ясно, че Белязания е извадил 15 хиляди евро, за да финансира купон с непълнолетни проститутки. В схемата участвал и Лусиен Обе, бивш футболист на "Рен". При Рибери това се превръща в дежа вю.
Той дълго време имаше проблеми с прокуратурата, след като заедно със съотборника си във Франция Карим Бензема бяха обвинени за секс с малолетна жрица на любовта. Добилата световна слава Захия Дехар за малко да вкара двете звезди в затвора. Тя си призна, че е взимала пари от двамата за сексуални услуги, когато е била едва на 16. Звездите обаче успяха да докажат, че не са знаели възрастта на Захия.
Проститутка за малко да разведе английския национал и звезда на "Манчестър Юнайтед" Уейн Рууни. Той извадил 1000 паунда, за да прави секс с Дженифър Томпсън. Всичко това се случвало, докато съпругата му Колийн бе бременна с бъдещия им син Кай. Рууни е преспал с мръсницата седем пъти в продължение на четири месеца. В крайна сметка Колийн се отказа от развод и прости на Уейн.


В сексскандал се забърка неотдавна нападателят на "Арсенал" Оливие Жиру. Той бе сниман по гащи от известния модел Селия Кай. Освен че нарушил разпоредбите на мениджъра Арсен Венгер, футболистът изневерил и на съпругата си.
Легендата на "Манчестър Юнайтед" Райън Гигс влезе в скандалните хроники, след като се оказа, че осем години е изневерявал на съпругата си. При това с жената на брат си. Съпругата на Гигс преглътна прелюбодейството.


През 2002 г. германската футболна легенда от "Байерн" Щефан Ефенберг отне съпругата на своя най-добър приятел и колега в отбора Томас Щрунц. При това самият той бе женен и баща на две деца.

Ники М. и Валери
си въртят жените

В България също имаме типичните плейбои, за които се говори повече около жените им, отколкото за изявите по терена. Номер 1 в това отношение са баджанаците Николай Михайлов и Валери Божинов. Съотборниците от националния ни отбор по футбол шокираха всички, когато си размениха жените. Валери движеше с фолкпевицата Алисия, от която има дете Валери-младши. По същото време Ники спеше с набиращата популярност плеймейтка Николета Лозанова. Впоследствие двете палавници врътнаха партньорите си. Валери дори се ожени за Николета и направи дете и на нея. Ники М. засега се опазва от люлка.


Тери чука гадже
на съотборник

Преди 5 години тогавашният капитан на националния отбор на Англия Джон Тери се забърка в огромен сексскандал. Той дълго време изневерявал на съпругата си с най-добрата й приятелка. Въпросната любовница на Тери дори била гадже на неговия съотборник и също близък приятел в националния отбор Уейн Бридж.
Мръсницата Ванеса Перонсел дори има син от Бридж, докато през 2007-а Тери се ожени за Тони Пуул. Това не му попречи да чука гаджето на авера си.

Реклама
Реклама
Реклама