Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5168598 www.bgdnes.bg

Актриса с нов играч (Галерия)

Бившата половинка на Илкай Гюндоган - Сила Шахин, си хвана за гадже нов футболист. Този път на чара и сексапила й не устоя резервният вратар на "Хановер" Самуел Радлингер.

Очевидно германската актриса с турска кръв си пада по агнешкото, защото австрийският страж е поредното й гадже, родено доста след нея. И ако разликата с полузащитника на "Борусия" (Дортмунд) беше само пет години в полза на Сила, този път тя е с цели седем по-възрастна от новия си любим.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

30-годишната сексбомба сама се похвали пред списание In, че отново се чувства щастлива в личния си живот. Повече от интересен е начинът, по който Радлингер е очаровал Шахин. Тъй като той често търка пейката, тя не е имала възможност да опознае вратарските му умения.

Но пък стражът е демонстрирал завидни способности в музиката, впечатлявайки новата си половинка с песента Ayo Technology на Milow. Той я изпълнил на актрисата,

"Той я изпя прекрасно", разкри Сила Шахин пред списанието.

Реклама
Реклама
Реклама