Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5182696 www.bgdnes.bg

Междузвездно порно залива света. Извратеняци искат секс с Джаба и Чубака

Силата в гащите се пробужда!

Чубака и принцеса Леа участват в междузвездно порно.
Една от най-печелившите индустрии в света си докарва милиарди от истерията около последния филм „Междузвездни войни 7“. Секссайтове и видеоканали отбелязват огромни печалби дни след като пуснаха порно с героите от сагата. Най-разгорещените почитатели на Леа най-накрая ще могат да сбъднат мечтите си и да я видят чисто гола.
"Сбъдна се най-съкровената ми мечта. Благодарен съм на тези, които направиха така, че да мога да гледам порно с любимите ми герои", пише благодарна почитателка на Люк Скайуокър.


Най-популярните ключови думи за търсене на галактическото порно са джедайски секс, порно с Чубака и гола Леа. Днешната дата на новия филм от поредицата увеличи търсенето и в еротичните компании. Водещите сайтове съобщават, че през последната седмица търсенето на междузвездното порно е нараснало с 500%.
Най-извратените фенове търсят порнокадри дори с гнусния Джаба, но за момента има основно клипчета с негови танцьорки. Повечето филми за възрастни са със знакови заглавия, произлизащи именно от космическия сценарии. "Силата се пробужда", "Здравият джедайски меч" са малка част от възбуждащите имена на премиерни порносюжети.


За всеобща изненада голяма част от почитателите на тези заглавия са жени.
"Надявам се да се усетят и съвсем скоро да пуснат и вибратори на междузвездна тематика. Ще станат хит, сигурна съм. Вече имам еротичен костюм на принцеса Леа, сега бих искала да се сдобия и с оскъдно облекло на имперските щурмоваци" - казва една от почитателите на порносагата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама