Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5199380 www.bgdnes.bg

Софи с още по-големи цици

Още ме болят след операцията, но
пея с кеф на младия си мъж

"Още ме боли от последната операция на гърдите, но въпреки това не спирам с участията по заведенията. Освен това новото около мен е гаджето ми, което е с 10 години по-младо от мен."
С тези думи навръх Коледа се похвали ромската перла Софи Маринова, която само преди дни се прибра от болницата след втората си операция на гърдите.
"Синът ми Лоренцо много ме харесва така с новите цици. Сега постоянно е до мен и ми помага с каквото може, за да не ме боли", радва се на услужливия си син Софка, който след интервенцията единствен се грижи за нея.


"Много си ги харесвам новите придобивки, като на 16-годишна ученичка са. Сложих по 375 кубика силикон във всяка гърда. Предишните бяха с 350 кубика, но изглеждаха по-големи. Това е така, защото силиконът бе сложен над мускула, а сега е подмускулно. Изглеждам по-слабичка сега, преди бях по-едра с другите цици", обяснява певицата, която се решила на интервенцията по съвет на колегата си - фолкпевеца Азис. "Той смяташе, че 10-годишните ми цици вече са увиснали и трябва да ги сменя. Прав беше", смее се Софи.
Изпълнителката на "Стари рани" се похвали и с друга новина около себе си. "Влюбена съм отскоро, да, имам нова тръпка. Той е красив и по-млад с 10 години от мен. Обичам да му пея, но още е рано да говоря за брак с него", анализира новата ситуация около себе си най-популярната БГ ромка. Според близки на Софито тайнственият мъж, по когото си пада, е бодигард, който работи в заведение. Бил ерген и много красив. "От доста време си нямам половинка, така че ми е време и аз да получа жив подарък от Дядо Коледа. Радвам се, че той най-сетне чу молитвите ми", смее се Маринова.
На Нова година певицата ще празнува в дискотека, която наскоро отрили нейните братя. "Коледата я затворихме само за фамилията, голям калабалък настана и голяма веселба. Снахите направиха баници, имаше много пиене и ядене. Аз винаги работя по празниците, защото съчетавам полезното с приятното. Така ще е и тази година, дай Боже, всички само да сме живи и здрави, другото ще си го купим", обяви пожеланието си към всички българи бившата ни представителка на "Евровизия" - Софи Маринова.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама