Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5215004 www.bgdnes.bg

Пернишка коледна оргия. Содом и Гомор на празника

 Целулитена Снежанка и пиян Дядо Коледа вдигнаха накрак града

По Коледа ставали чудеса... но понякога и чудесии.
Посетителите на пернишка дискотека се убедиха, че и най-светлият празник може да бъде опорочен след няколко чаши концентрат, чифт голи цици и много плът.
Невиждана оргия си направиха под земята разкрепостени перничани, готови да покажат без срам и най-милото си.


Навръх Коледа едно от най-вървежните заведения в миньорския град спретна истински карнавал на порока и разврата, видя "България Днес".
Докато повечето християни посрещнаха празника сред роднини и приятели, на празнична трапеза, ексцентричният бар, който се намира в затънтено мазе в Перник, предложи невиждано шоу за самотни мъже. Алкохолът се лееше като водопад, а загорелите мачовци бяха повече от доволни.
Приключенията в пернишката дискотека не свършиха с купона на яко подпийналите господа. Кулминацията на партито бе моментът, когато към него се присъедини секси Снежанка, придружена от заякнал Дядо Коледа.

Реклама


Екстравагантната брюнетка и мускулестият блондин разбиха на пух и прах представите за миловидната помощничка и добия старец. Още с влизането на специалните гости, които се оказаха професионални стриптийзьори, клубът изпадна в безумна еуфория.
Сексапилната Снежанка бързо свали червената мантия, събирайки мъжките погледи. Безсрамната мацка се превърна в коледното чудо за голяма част от самотните мъже в бара. Само по бикини и токчета, мургавата хубавелка успя да разгорещи гостите на клуба, позволявайки им да пипнат навсякъде където пожелаят.


Докато голата мадама разливаше целулитени бедра пред стъписаните погледи в задименото мазе, малкото жени в дискотеката се радваха на релефното тяло на Дядо Коледа. Горещият блондин предизвика огромен интерес с чудовищната си прилика с Максим Стависки. Състезателят по фигурно пързаляне и еротичният танцьор са като две капки вода. За разлика от руснака обаче, якият младок се раздава в затънтените заведения срещу скромни хонорари.
Фотосите от въпросната вечер са запаметили коледната пернишка оргия, която се превърна в тема номер едно в града по празниците. Кадрите не са за хора със слаби сърца или висок морал. На снимките се вижда всичко друго, но не и традиционното коледно честване.


След излизането на фотосесията, която разбуни духовете в социалните мрежи, гражданите на Перник са в шок. Според по-голяма част от коментарите в интернет порочното заведение трябва да спре да предлага подобни партита за посетителите си.
"Това е гавра с най-светлия християнски празник! Не можем да повярваме, че е възможно това да се случи навръх Коледа. Срам ни е!" - категорични са потресени перничани.
Развратното парти в Перник съвсем не е единственото по рода си, което си спретват много българи по празниците. В голяма част от провинциалните градове в страната голи мадами забавляват пияни празнуващи и купонът преминава в оргия.
Еротичното шоу в Перник се превърна в сензацията тази година. Фотосите обиколиха интернет и участниците в греховното тържество бяха заклеймени от цъкащи с език моралисти.
Докъде може да стигне човек след няколко питиета, показват снимките от въпросната вечер. Тук не са всички, но и това стига!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама