Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5220411 www.bgdnes.bg

Секс режим стопи Ирина (Снимки)

Актьрът Брадли Купър прилага креватна терапия за бившата на Кристиано

Топманекенката Ирина Шейк е по-секси отвсякога. Тя показа съвършено изваяно тяло в първите дни на новата година. Рускинята си е направила селфи в банята, което побърка нейните фенове.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама

Бившата приятелка на футболиста Кристиано Роналдо направо се е стопила. Тя е свалила най-малко 10 килограма в сравнение с миналата година. Кръстчето й е съвсем фино, а дупето малко и стегнато. Шейк пръска сексапил в червено бельо, което едва успява да прикрие прелестите й.


Самата тя разкрила причината за невероятната форма, в която се намира. Тайната е в специален секс режим, който прилага заедно със сегашното си гадже - актьора Брадли Купър. Иринчето залага на интезивни креватни упражения по няколко пъти на ден. Освен това спазва строга хранителна дисциплина.


Само преди няколко дни руската сексбомба чукна юбилей от 30 години. Тя отпразнува годишнината в компанията на любимия си и приятелки. В същото време тя не пропуска всеки удобен момент да излее гнева си срещу бившия. Наскоро тя обяви, че Меси е по-добър футболист от Роналдо, с което сериозно накърни самочувствието на португалеца.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама