Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5238964 www.bgdnes.bg

Фолкбомби викат за "сините"

Добромир ДОБРЕВ

Сексбомбите в родната чалга дерат гърла за "Левски". Някои от най-горещите изпълнителки у нас са заклети привърженици на "синия" клуб.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!


Звездата в попфолка Камелия винаги е била запалена фенка на "Левски". Тя дори неведнъж е пяла на отбора след важни победи в близкото минало. Сексапилната блондинка не се притеснява да излиза на сцената със синьо шалче на отбора.


Някои нейни колежки пък стигат още по-далеч в пристрастията си, като Пепа Секса например. Палавата певица носи бельо с отличителните знаци на любимия си клуб. Изпълнителката на хитовото парче "Синя прашка" дори показа на всички какво крие под поличката си. "Казах, че колкото голове има на стадиона, толкова пъти ще покажа синята си прашка", даде дума преди време Пепа.
Тя не е единствената, изпълнявала обещание след победа на "сините". Преди години Ивена се зарече да се съблече гола за "Плейбой", ако любимците й елиминират свой съперник в Европа. Това се случи и певицата трябваше да захвърли всички дрехи. За да изрази любовта си към отбора, Ивена направи и парчето "Син е шампионът".
"Моето семейство също е запалено по отбора и при мен всичко стана плавно и от само себе си. Интересувам се от тима и съм ходила много пъти на стадиона на техни мачове", казва Ивена пред "България Днес". Признава, че е имала за гадже известен футболист, но не желае да разкрива името му.
"Гонзо е уникален мъж. Има невероятно излъчване, стойка, визия. Винаги е хубаво облечен. Много красиви жени са се опитвали да го вкарат в грехове, но може би само Цеци Красимирова успя", добавя Ивена.
Тя не е единствената, която има симпатии към Гонзо. Бившият нападател е любимец и на Кали, която още през 90-те изпя футболния хит "4-4-2". Горещата фенка на "Левски" дори се срещна с Иванов в телевизионно риалити предаване. Кали е толкова краен ултрас, че понякога помага за изготвянето на хореографията и транспарантите заедно с фенклуба "София-Запад".
Мачове на "Левски" не изпуска и Дебора. "Още от малка симпатизирам на "сините". Когато не съм на стадиона, гледаме мачовете в компания - на бира и пуканки. Това ни е практика и изживяването е супер - коментираме, викаме, обзалагаме се помежду си", споделя Дебора пред "България Днес". Признава, че е получавала оферти за срещи от бившия играч на ЦСКА - нападателя Мартин Камбуров. В чалгата палци за "сините" стиска и провокативната Джина Стоева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама