Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5241079 www.bgdnes.bg

Аби Кланси се разголи

Съпругата на нападателя на "Стоук Сити" Питър Крауч - Аби Кланси, е по-секси от всякога. Красавицата засне поредната си гореща фотосесия.

Блондинката позира по бански на плажа в Дубай. Те подчертават отличната й форма, въпреки че само преди шест месеца стана майка за втори път.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Аби сменя няколко бански костюма, кой от кой по-сексапилни. На някои от снимките тя сериозно ги е опънала и така феновете й могат да се зарадват на дупето й, което остава едва прикрито.

Аби намери време за горещата фотосесия въпреки прекомерната си заетост напоследък. Освен че е майка на две малки момиченца, тя се изявява и в ново амплоа. Съпругата на Питър Крауч е съдия във възроденото риалити "Следващият топмодел на Великобритания".

Г-жа Крауч замина за Дубай няколко дни след рождения си ден. Тя посрещна своята 30-годишнина скромно. Аби празнува със семейството си и няколко отбрани приятели, които я изненадаха с фойерверки в нейна чест.

убай

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама