Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5258890 www.bgdnes.bg

Рускиня развежда Хамес

Колумбийската звезда на "Реал" (Мадрид) Хамес Родригес е пред развод. Футболистът, който е един от най-скъпоплатените в света, е бил хванат в изневяра, твърдят медиите в Испания.

Хамес е започнал любовна връзка със супермодела Хелга Ловекати. Красавицата е родена през 1992 г. в Санкт Петербург.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Родригес е прекарал уикенд с рускинята по времето, когато съпругата му Даниела е била в родината за участие в местно телевизионно шоу. Бившата волейболистка обаче научила за кръшкането на мъжа си. Измамената съпруга дори вече била подала документи за развод, твърдят в Испания.

Двамата с Хамес са семейство от 2010 г. Даниела е сестра на вратаря на колумбийския национален отбор и "Арсенал" Давид Оспина. Дъщеря им се казва Саломе и е на 2 години.

Хелга, чието реално име е Олга, пък е сред най-горещите модели в Русия в момента. Става известна, след като започва да се снима във фотосесиите на еротичния фотограф Александър Маврин. Продължава да му позира в продължение на няколко години.

Освен това се снима основно в реклами за бельо или в мъжките списания. Самата тя отрече да има връзка с Хамес.

"Не познавам никакъв Родригес - обяви моделката. - Имам мъж до себе си и това, което е написано, е физически невъзможно. Не се интересувам от футболисти. Никога не съм го виждала и чувала за него."

Реклама
Реклама
Реклама