Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5312411 www.bgdnes.bg

Божинов преспа с бившата на Роналдо и Неймар

Валери Божинов продължава да жъне победи на любовния фронт. Медиите в Сърбия гръмнаха с новината, че нападателят на "Партизан" е успял да забие сексбомбата Сорая Вучелич.

29-годишната красавица, която освен за бивша любовница на Неймар е спрягана за такава и на Кристиано Роналдо, е поредната красавица, която топли леглото на Божинов.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Според близък приятел на Вучелич Божинов е бил в понеделник вечерта в апартамента на красавицата, където е останал до сутринта.

"Според мен те просто се забавляват. Не вярвам връзката им да е сериозна - обясни той. - Валери отдавна я харесваше. Не спираше да я обсипва с комплименти. Каза й, че е най-красивата, че е неговото малко коте. Двамата не искат да разкриват по никакъв начин взаимоотношенията си. Доказателство за това е, че когато той й гостува, паркира колата си в гараж в сградата, до който почти никой няма достъп."

Божинов категорично отказа да коментира появилите се информации. Самата Вучелич отрече да има връзка с 30-годишния голмайстор на "Партизан". Въпреки това разкритията в сръбските медии продължават вече няколко дни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама