Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5329468 www.bgdnes.bg

Памела Андерсън чисто гола в реклама за обувки (СНИМКИ)

Канадската актриса и бивш модел на Playboy Памела Андерсън неведнъж се е разсъбличала за добри каузи, като например за инициативи на организацията PETA.

Този път бившата звезда от сериала "Спасители на плажа" е захвърлила дрехите си, за да привлече вниманието към новата си линия "веган" обувки, пише в. "Дейли стар"

Реклама

Русата сексбомба е почти неузнаваема в голата фотосесия за сп. "Пейпър", тъй като е заложила на огромна кестенява перука. 48-годишната Андерсън позира напълно разсъблечена, с изключение на различни чифтове обувки от новата й линия, вдъхновена от 90-те години на миналия век.

Актрисата и защитничка на правата на животните е работила над колекцията съвместно с френската дизайнерка Амели Пишар. Целта на двете дами е била да покажат, че веганството е секси и че красиви обувки могат да се изработват, без да се използват животински кожи и да се проявява жестокост към животните.

Десет процента от приходите от продажбата на новата колекция ще бъдат насочени към фондацията на Памела Андерсън, която носи нейното име.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама