Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5354782 www.bgdnes.bg

Бътън свали мацка на "Плейбой"

Пилотът от Формула 1 Дженсън Бътън явно не страда дълго по разбития си брак. Той се раздели със съпругата си Джесика Мачида и двамата очакват официалното решение за своя развод.

Бътън вече е заменил бившата си половинка с нова секси мацка. Това е момичето на "Плейбой" Бритни Уард.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Двамата вече бяха снимани заедно, докато се разхождат хванати за ръце из улиците в Лос Анджелис. Според медиите в Америка връзката им е започнала през декември.

Бритни е родена и израснала в Калифорния. Тя е открита от известна модна агенция, докато се разхожда по плажа през 2005 година, когато е на 12. След това се изявява като момиче на ринга в UFC. Върхът в кариерата й до момента е, че е избрана за Мис Януари на "Плейбой" през 2015 година.

"Чувствах се като Анджелина Джоли. Бях супер уверена по време на снимките", споделя едно от новите зайчета на мъжката Библия. Тя добавя, че следващата й мечта е да изгрее на корицата на "Спортс Илюстрейтид".

Двамата с Бътън бяха изловени за първи път заедно ден след като бившата му се показа с новото си гадже. Джесика се забавлява в моден клуб в Западен Холивуд с певеца Джон Майер само два месеца и половина след като бракът й се разпадна.
Визуално тя и новата тръпка на пилота доста си приличат.

Реклама
Реклама
Реклама