Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5361137 www.bgdnes.bg

Близначки на "Плейбой": Връзката на Черил е обречена

Връзката на Черил Фернандес-Версини и 10 години по-младият й колега Лиъм Пейн е обречена. Това обявиха близначките Мелиса и Карла Хоуи.

Мадамите, които са сред зайчетата на "Плейбой", смятат, че певецът е твърде незрял за сериозни отношения.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Те познават звездата от One Direction още от 2012 година. Тогава двете се позабавляваха с него и приятеля му Хари Стайл. Сестрите признаха, че са прекарали няколко нощи с Лиъм.

"Лиъм е като дете - заяви Карла пред "Сън". - Първият път, когато го срещнах, той пръскаше всички с шампанско клуб в Мейфеър, а след това започна да хвърля торта. Той е сладък, но няма как да се обвърже в серизона връзка. Странно е, че Черил, която е 10 години по-възрастна, сега излиза с него. То е като сцена от "Абсолвента".

Явно двете близначки ще преследват Черил постоянно във връзките й. Мелиса изкара горещ флирт с първия съпруг на певицата - футболиста Ашли Коул. И докато играча и законната му половинка се опитваха да спасят брака си след предишна изнвевяра на бившия английски национал.

Преди няколко месеца Карла каза, че сестра й няма защо да се чуства виновна, тъй като всичко между нея и Коул е било само за една нощ.

Явно напрежението около разкриването на връзката им дойде в повече на Черил и Лиъм. Двамата избягаха от интереса в Англия. Те се отправиха към Лос Андежлис за кратка романтична почивка далеч от шума и папараците.

Реклама
Реклама
Реклама