Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5365408 www.bgdnes.bg

Балотели напира за БГ мръсница

Италианският национал Марио Балотели настръхна по българска мадама. Нападателят е хлътнал зверски, а еротичната му муза е българката Ралица Иванова. Родната блондинка изуми цяла Италия, след като се снима за местния "Плейбой". Тя не скри нищо от голото си тяло, което определено се хареса на някои от най-вървежните футболисти на Апенините.
Балотели обстрелва с неприлични предложения Ралица. Самата тя обаче крие дали отвръща на любовните чувства на играча. Иванова стана популярна в Италия като българската Памела Андерсън. Тя лъсна на първа страница в мартенския брой на "Плейбой" на Ботуша. Палавата блондинка не крие, че си пада по спорта.
"Започнах работа като сервитьорка в един спортен бар, където ходя и до ден днешен. Te имат традиция да правят календари всяка година на момичета по бански и ми предложиха да участвам. Направих добро впечатление на фотографа и той започна да ме включва във фотосесии", казва Ралица. Тя е любимка на някои от най-известните кеч звезди.


"Запознах се със звездата на кеча Хълк Хоган. Засичам го често, защото живее около Тампа. Много е земен, не е надут и е адски весел човек. Няма нищо общо с образа, който показва на ринга", разкрива тя. Ралица е много близка и със собственика на "Плейбой" Хю Хефнър.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама