Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5371404 www.bgdnes.bg

Ромарио е извратен

Младата певица Дикси Прат нанесе сериозен удар върху имиджа на бразилската легенда Ромарио.

19-годишната бивша приятелка на настоящия политик си отвори широко устата и разкри множество пикантни детайли от интимния им живот. Тя направи това в изблик на гняв към Ромарио.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама

Той я изостави заради друга. В момента бившият нападател дели леглото си с по-възрастната Даяна Катани, която е на 27 г. Дамата е секретар по спорта в общинската управа на Рио де Жанейро, а в свободното си време играе футбол.

Това, което той не очакваше, беше реакцията на вече екслюбимата си. Момичето, което е с тридесет години по-младо, разкри голяма част от подробностите на интимния им живот с футболната легенда. Тя споделим, че Ромарио й е обещал брак и семейство. "Когато разбрах, че съм била използвана, трябваше да го оставя, нямаше как иначе да спася поне малко от достойнството си", заяви наранената певица.

Тя стигна още по-далеч, разкривайки предпочитанията на Ромарио в леглото. Според нея те са извратени и ненормални. Бившият нападател я използвал, за да задоволява фантазии, свързани с ученички и може би дори и с дъщеря му Даниел, която е на 18.
И за да му покаже какво е загубил, реши да се съблече. Тя се снима в гореща фотосесия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама