Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5392466 www.bgdnes.bg

Бориело си върна Белен

Нападателят на "Аталанта" Марко Бориело и сексапилната Белен Родригес отново са заедно. Доказателство за това дадоха поредните им папарашки снимки.

Двамата бяха изненадани от фотографите на списани Chi в малък ресторант в Аталанта. Те се появиха с отделни компании и седнаха на различни маси.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

След това едновременно започнаха да пишат усилено есемеси. Минута по-късно Бориело стана и се приближи до масата на аржентинската моделка и започна разговор с нея и приятелите й. Някак неусетно той приседна при тях и повече не мръдна от там.

"Историята се повтаря. Двамата използваха абсолютно същата стратегия и в Кортина д'Ампецо преди седмица, а преди това и в Милано. Явно любовта разцъфва напролет", пише изданието.

Бориело и моделката имаха сериозна връзка преди няколко години, но изненадващо се разделиха. След това Белен се омъжи за фотографа Стефано де Мартино и му роди две деца. Преди няколко месеца обаче двамата подадоха молба за развод. Явно Бориело не е чакал дълго, за да си върне голямата любов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама