Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5394524 www.bgdnes.bg

Бившата на Роналдо стана порноактриса

Роналдо Назарио да Лима е известен не само като един от най-великите нападатели за всички времена, а и като плейбой от класа. Около него винаги има красиви момичета. Оказа се, че някои от тях са и доста пробивни.

Бившата половинка на Феномена Вивиан Брунери гради кариера в порното.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама

Тя отново е започнала да се снима във филми за възрастни след раздялата си с бившия нападател на "Барселона" и "Реал" (Мадрид).

Вивиан бе известна като Роналдиня по време на връзката си с легендарния играч. Двамата бяха заедно преди няколко години, а тя бе спряла да се снима в порното заради него. Именно покрай Роналдо Вивиан стана известна по света. Двамата бяха заедно две години, но се разделиха през 2010-а. Стигнаха дори до съда. Причината е, че в един от филмите си след раздялата Вивиан се забавлява с двойник на Феномена. Бразилецът подаде жалба и видеото бе забранено.

Вивиан, която в допълнение към работата си във филми за възрастни грееше и на корицата на бразилското издание на "Плейбой", изпадна в дълбока депресия след това. Тя дори напълня с 20 кг и загуби сексапилната си фигура.

Сега обаче тя е върнала най-добрата си форма и отново се снима в порното. Последният й филм е със заглавие "Проститутки".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама