Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5396904 www.bgdnes.bg

Мис Дупе рекламира Рио

Пищната Сузи Кортес, носителка на престижната титла „Мис Дупе“ в Бразилия, направи атрактивна реклама на предстоящите олимпийски игри.
Тя засне гореща фотосесия, позирайки чисто гола. Тялото на красавицата е изрисувано с логото на предстоящите игри в Рио. Отзивите са възторжени! Сузи има над 300 000 последователи в социалните мрежи. Те буквално пощуряха след публикуването на фотосите.
"Всичко по теб е прекрасно", пише един от почитателите на Сузи.
"Страхотно момиче, с тези снимки можеш да докараш инфаркт на някого“, предупреждава друг последовател. "Жените от Бразилия са най-красивите на света", категоричен е местен патриот. Британската преса също отделя подобаващо внимание на Мис Дупе. Вестник "Сън", най-тиражното издание на Острова, посочва, че нито една англичанка не се престрашила да рекламира по подобен начин олимпиадата в Лондон преди четири години.


Сузи Кортес е запалена по спорта и е голяма почитателка на "Барселона".
Тя поздрави Лео Меси за рекордната му, пета „Златна топка“ по подобаващ начин. Сузи пусна голи снимки, на които тялото й е изрисувано с цветовете на каталунския отбор. Тя не пропуска да се снима и с фланелка на аржентинеца. В Бразилия усилено се говори, че Мис Бум Бум, както е известна Кортес, е направила серия неприлични предложения на футболиста. Няма информация дали в крайна сметка е успяла да го вкара в леглото си. Меси е известен като ревностен християнин и човек, който изключително държи на семейството си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама