Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5413618 www.bgdnes.bg

Гаджето на Гьотце се пече при Таки

Половинката на немския национал избяга на остров Аруба

Горещата приятелка на полузащитника на "Байерн" (Мюнхен) Марио Гьотце избяга на остров Аруба в Карибско море. Ан-Катрин Брьомел се похвали с почивката на диви плажове, заобиколена от огромни розови птици от вида фламенго.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!


Известно е, че на същото място имение има и популярния бос в родния ъндърграунд Христофорос Аманатидис-Таки. Самият той си пада по манекенки, но не е ясно дали е осъществил контакт с красивата германка. Знае се само, че сексапилната манекенка е там без мъжа си, който по същото време има напечени мачове в Шампионската лига.


"Готова за лятото!", написа Ан-Катрин в профила си в Инстаграм. Тя признава, че съчетава почивката си със снимки за специална фотосесия на Карибите.
Гьотце е герой в Германия, след като заби победния гол във финала на последното Световното първенство срещу Аржентина. Той обаче е още по-известен именно със сексапилното си гадже.
"Въпреки че съм и приятелка на Марио Гоце, аз имам свои лични цели, които искам да постигна. Иначе не бих могла да бъде щастлива", признава Ан-Катрин, която се пробва и като певица.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама