Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5422615 www.bgdnes.bg

Циците на Ким увиснаха

Папараци посрамиха красавицата

Циците на Ким Кардашиян вече не са това, което бяха. Бившата баскетболна съпруга никога не се е срамувала да показва своето тяло, но вече сериозно трябва да се замисли. Папараци нащракаха риалити звездата, докато се разхожда в предградието на Лос Анджелис - Калабасас.
Ким беше сложила прозрачно черно потниче с широко деколте. Нейната идея да покаже нещо от прочутите си гърди пропадна с гръм и трясък. Законите на физиката се оказаха безмилостни към бомбите на красавицата, които са загубили своите легендарни форми. Натопорчените цици вече приличат на спихнали домати. Нещо повече - тяхната големина очевидно е намаляла. Ким е взела мерки и е свалила размера на своите сутиени.


35-годишната майка на две деца плаща цената на своята последна бременност. Нейни комшии дори се шегуват, че това е причината да излиза непрекъснато с черни дрехи. А именно - за да погребе своята слава на една от най-известните сексбомби на планетата.
Лошите вести за Кардашиян не приключват само с нейния външен вид. Ден преди злополучните снимки тя нямаше късмет със своя частен самолет. Въздушното возило се развали. За капак Ким стъпи накриво и изкълчи глезен. Добре поне, че не трябва да плаща на българската здравна каса.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама