Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5423301 www.bgdnes.bg

Бившата на Балотели се съблече

Бившата половинка на Марио Балотели - Фани Негуеша, отново напомни за себе си. Мoделката взриви социалните мрежи в последните дни.
Тя качи цяла серия секси клипчета и снимки. На някои от тях бившата годеница на Супер Марио не се свени да захвърли дрехите.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама

Тя позира чисто гола, като прикрива гърдите си само с ръце. Само за няколко часа снимката й събра над 20 000 харесвания и повече от 500 коментара. На останалите фотоси белгийският модел позира по бански и бельо.

Негуеша стана известна покрай връзката си с Балотели. Двамата имаха доста бурни отношения, като заради нея той заряза майката на дъщеричката си Рафаела Фико.

рез 2014 година Супер Марио подари пръстен на моделката и двамата се сгодиха. Само няколко месеца по-късно изненадващо се разделиха. След това последва ново събиране, но отношенията им явно вече не бяха същите. Скоро след това двамата окончателно се разделиха, а Фани не спира да дава интервюта, в които се оплаква от бившия си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама