Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5439960 www.bgdnes.bg

Фенката на ЦСКА Петя Димитрова: Не спя с футболисти!

Добромир ДОБРЕВ

Петя Димитрова е една от фенките, които правят агитката на ЦСКА да изглежда особено красива. Очарователната привърженичка на "червените" реши да надъха футболистите преди днешния реванш срещу "Берое" от полуфиналите за Купата на страната. Специално за "България Днес" 25-годишната Петя показва невиждани досега горещи свои снимки. В името на победата тя захвърля дрехите, за да разкрие божественото си тяло. Красавицата споделя какво очаква от любимия си отбор.

- Петя, откога се запали по ЦСКА?
- Започнах да ходя редовно на мачовете от около две години. Баща ми е бивш футболист, но е играл в "Локомотив" (Сф). За първи път отидох на стадиона с една приятелка и атмосферата ми допадна. Разтоварвам се по този начин, феновете на ЦСКА ме спечелиха. Познавам и някои от футболистите.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!


- Ще победи ли отборът "Берое" и в реванша?
- Сигурна съм. Очаквам победа с 5:0. С тази многобройна публика на стадиона ще постигнем много. Аз вярвам в момчетата, те са млади и амбицирани. Много симпатизирам на г-н Гриша Ганчев. Откакто той е собственик, в отбора има живот. Благодарение на него феновете са обединени повече от всякога.
- Кой ще спечели купата?
- ЦСКА, естествено! Може да сме във "В" група, но ще завършим сезона с трофей. Не изпитвам омраза към "Левски". Аз съм дама и като такава трябва да проповядвам любов и мир на стадионите. Тъй като живея в "Надежда", имам симпатии и към "Локомотив".
- Често провокираш, като захвърляш дрехите. В името на ЦСКА ли го правиш?
- Много обичам да се снимам заради отбора, харесва им на момчетата, феновете ме подкрепят. Никога не го правя за пари, имам си достатъчно средства. Ако ЦСКА вдигне купата, обещавам да се съблека отново. Футболистите ще могат да видят интересни неща, които ще публикуваме на вашите страници.


- Кой е любимият ти футболист?
- От нашите момчета харесвам Боби Галчев. Много добър футболист е. Иначе симпатизирам на Лео Меси. Не харесвам Роналдо, не е мой тип.
- Спала ли си с футболисти?
- Не. Никога не съм имала такова гадже. Истината е, че не харесвам мъже футболисти. Нямат шанс с мен.
- А имала ли си неприлични предложения от играчи?
- Разбира се. Аз отговарям на всички хора, които ми пишат, защото така е възпитано. И бивши футболисти са ме сваляли, но не се старая да им помня имената.
- Валери Божинов не те ли е нарочил и теб за "малко коте"?
- Засега не е. Виждала съм го по заведения, но нямам контакт с него. А и доколкото знам, той е привърженик на друг отбор, а не на ЦСКА.
- Ако имаше възможност, с кой спортист би предпочела да прекараш една вечер?
- С някой наш спортист, като Григор Димитров например. Предпочитам една нощ с него, отколкото с Лео Меси. Голям патриот съм и симпатизирам на всичко българско.
- Вярно ли е, че си близка с тартора на агитката Росен Петров-Животното, който сега е в затвора?
- Нямам любовни симпатии към него, просто приятели сме. Много го обичам, мъжко момче е. Той е правил много за отбора, за агитката. Феновете не трябва да го забравяме и духом сме с него.
- Имаш ли гадже?
- Не, почивам си. В момента съм в любовна пенсия (смее се).

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама