Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5450959 www.bgdnes.bg

Марсиал кани за тройка с Агилар

"Малко коте, секс има ли?". Това пита Валери Божинов красива студентка, с която си пише във Фейсбук, а изразът му вече е нарицателен за бърза свалка в интернет.
В подобен сексскандал е забъркан и Антони Марсиал, голямата звезда на "Манчестър Юнайтед". Той изявил желание да прави тройка с модела Еглантин Агилар заедно със съотборника си Тимъти Менса (18). Свалката в започнал именно Тимъти. Той първи писал на красавицата и организирал видеочат.
"Можеш ли да се справиш с две в едно? Две черни момчета..." Това бил основният въпрос, на който Менса искал отговор от Агилар. Срещата трябвало да стане в хотела, където футболистите на "Манчестър Юнайтед" били на лагер преди мач с "Астън Вила".
Тимъти обяснил на момичето, че двамата с Марсиал скучаят и искат да се позабавляват с нея. Тогава пред камерата застанал Антони, който бил много галантен в свалката.
"Марсиал е мъж, който знае как се говори на една жена - признава Агилар. - След това разговорът продължи Тимъти. Стана ми ясно, че единственото, което иска от мен, е секс. Забавление, в което да се включи и съотборникът му. Прекъснах видеовръзката и чата. Не разбирам защо той реши, че може да ме има просто така, за една нощ. Тимъти вероятно се смята за голяма звезда, защото е част от първия отбор на "Манчестър Юнайтед". Но всъщност продължава да бъде едно малко загубено момченце."
Менса дебютира наскоро в професионалния футбол. Това се случи при победата на неговия "Манчестър Юнайтед" над "Арсенал" с 3:2 на "Олд Трафорд". Очевидно това не е било достатъчно, за да си осигури тройка с Еглантин Агилар. Въпреки героичните му усилия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама