Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5473446 www.bgdnes.bg

Гигс свалял и Джордан

Разкритията около изневерите на легендата на "Манчестър Юнайтед" Райън Гигс валят като пролетен дъжд. Преди няколко дни стана ясно, че уелсецът се развежда със съпругата си Стейси, след като бе хванат да кръшка с различни жени.

Сега футболната мъжемелачка Кати Прайс - Джордан обяви, че тя също се е радвала на вниманието на Гигс по време на брака му.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Райън усилено флиртувал с нея преди няколко години. Двамата се срещнали на светско събитие, след което Гигс направил няколко опита да я свали. В крайна сметка всичко останало в рамките на флирта и те не стигнали до леглото.

"Той е очарователен, но много настоятелен", заяви сексбомбата.

Гигс и Стейси се развеждат след деветгодишен брак. Халфът и майката на двете му деца не живеят заедно от три месеца. Двойката вече успя веднъж да спаси връзката си след разкритията за изневерите на Райън с Имоджен Томас и снаха му Наташа през 2011 година. Тогава Стейси му прости, но след новите разкрития за кръшкането му тя го заряза. Последната капка преля чашата на търпението й, след като разбра, че мъжът й сваля сервитьорките в собствения си ресторант.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама