Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5481651 www.bgdnes.bg

Мацки налазиха бранител на "Лестър"

Явно веселбите в Лестър по случай спечелването на футболната титла на Англия от местния отбор не са били достатъчни за защитника Дани Симпсън и той продължи празнуването в лондонски клуб. При това не сам, за което таблоидите го "вдигнаха на балон".


В неделя вечер, та чак до малките часове на понеделник юношата на "Манчестър Юнайтед" е вилнял в тузарския и много моден напоследък клуб "Либертин" на централната лондонска улица "Оксфорд". Там всяка вечер се събират знаменитости, богаташи, красавици и личности от хайлайфа, поради което наоколо е пълно с папараци и никой не се измъква инкогнито.
Симпсън влязъл в заведението уж сам, но вътре някак непринудено се озовал в компанията на ръгбиста Дани Киприяни, както и на известните от участията в местни риалити шоута хубавици Джасмин Уолия и Джема Люси. Киприяни от своя страна празнувал факта, че е повикан в националния отбор на страната си за престижния турнир на Шестте нации това лято.


Всичко това добре, но репортерите са се добрали по свои канали до информация, че карето е пийнало повечко, танцували и откровено се натискали, но не се уточнява кой с коя. Най-къркан бил ръгбистът, на когото била нужна помощ на излизане. Четиримата излезли, както и влезли, самостоятелно, но в край сметка колите им ги откарали в една и също посока около 4 часа сутринта.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама