Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5492555 www.bgdnes.bg

Пабло лъсна чисто гол

Италианският национал Пабло Освалдо се забавлявал чудесно в леглото с красивата актриса Химена Барон, но едва ли е искал снимки от еротичните му преживявания да станат достояние на целия свят.
Неприятното за него е, че точно това се случва, след като той се разделя с любимата си. Разлъката идва след бурни скандали. Затова фотоси, на които футболистът на "Бока Хуниорс" позира чисто гол пред огледалото, обикалят интернет.
Твърди се, че това е само начало на отмъщението, планирано от Барон. Тя започва да споделя поредица интимни кадри в социалните мрежи.
Преди това Освалдо има много богат опит в сексскандали. Той е баща на четири деца от три различни жени. Майка на едно от тях е именно Химена Барон. Тя роди, когато Освалдо се подвизаваше в "Саутхемптън" през 2014 г.


Освен радостни възклицания тази новина предизвика и жлъчни коментари. Те дойдоха от бивши възлюбени на футболиста.
Нина Оетлингер даде началния залп. Тя е майка на Джанлука, най-големия син на Пабло.
"Не мога да повярвам, че този човек продължава да прави деца, след като изобщо не се грижи за първородния си наследник - избухна Нина. - Синът ми Джанлука се роди през май 2006-а в Бергамо. Бях гадже с Пабло от 17-годишна. Тогава дори не знаех, че играе футбол. Лошите неща започнаха да се случват, когато стана известен. Сега Пабло изобщо не се вижда със сина си. Не ме е яд, че приятелката му е бременна. Яд ме, че не се грижи за децата си."
От друга своя любима - Елена Брачини, Пабло има две момичета - Виктория и Мария Елена.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама