Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5502236 www.bgdnes.bg

Черна перла клъвна на Виери

Големият италиански плейбой Кристиан Виери май най-накрая си намери майстора. Бившият национал на "Скуадра адзура" се оказа по-влюбени от очакването и е на път да се ожени. От няколко месеца той се среща с манекенката Джазма Кендрик, която е определяна за двойничка на Наоми Кембъл. Всички смятаха, че черната перла е просто поредното му креватно завоевание, но двамата вече мислят дори за брак.


Италианските медии разкриват, че Виери постоянно пътува до Маями, където красавицата работи като модел. На това обаче се слага точка, тъй като Джазма е приела поканата на футболиста да се премести да живее при него в Милано. Градът също е известна модна дестинация, където моделката може да продължи кариерата си. Дори се заговори, че 43-годишният бивш нападател вече е предложил брак на любимата си.
"През годините имах много връзки. Ако трябва да съм честен, много малко са измислиците, така че в голямата си част написаното в жълтите издания е вярно. Много от момичетата, които виждате по телевизията или в киното, имаха нуждата от рекламата, че са с мен", разкри неотдавна Виери. Той прекара през леглото си две от най-желаните мацки - Мелиса Сата и Елизабета Каналис.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама