Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5566051 www.bgdnes.bg

Кейт Ъптън си боядисва циците

Лятото без пищните прелести на Кейт Ъптън не е никакво лято.
Горещият американски модел на бельо не пропуска най-разголения сезон да надуе допълнително жега в горещините. Естествено надарената красавица и този път заложи на проверената фотосесия за хитовото списание "Спортс Илюстрейтид", където често е на корицата или има огромен плакат в средата.


23-годишната Кейт, която за 2015 г. е носител на наградата на Ем Ти Ви за най-добро голо до кръста тяло, е любимката на Америка и рекламите с нейния лик струват милиони. Световната си слава Ъптън печели през септември 2014 г., когато хакери разбиват телефона й и пускат в мрежата голи снимки на русата нимфа от Мичиган. Тогава Кейт, която винаги позира по бански или бельо, лъсна, както майка я е родила.
На един от фотосите по евино облекло в банята е с гаджето си Джъстин Верландер, който е американски бейзболист. От физиономиите на двамата става ясно, че кадърът е направен точно след секс, което още повече нажежи страстите около едрогърдата мацка.


Адвокатът на красавицата обяви, че ще търси правата на своята клиентка в съда, но полицията не може да намери кой разпространява снимките й. Истерията в САЩ стана огромна, като дори и ФБР се включи да защитава интересите на Кейт и други известни личности, които също се оказват жертви на хакери.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама