Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5569072 www.bgdnes.bg

Свирка за 1 млн. долара . „Секс фактор“ удари рейтинга на „Екс фактор“

Участниците няма да пеят, а ще доказват своите креватни таланти

Нова ера в риалити шоута с откровен секс на екрана започна в Щатите.
Порноверсията на "Екс фактор" се казва "Секс фактор" и засега ще се излъчва само в нета, макар че за излъчването му интерес проявяват телевизионни гиганти като HBO, Cinemax и Playboy TV. И в еволюцията на "Екс фактор" ще се търси талант, но не певчески.

Той пак трябва да е с дълбоко гърло и други природни дадености, но няма да пее на сцената, а ще се доказва как се справя с креватните упражнения. Продуцент на зрелището е Xhamster, който е един от най-големите порносайтове с повече от 10 млн. потребители.

Реклама


Първият епизод на предаването предизвика небивал интерес и удари в земята всички известни и недотам познати риалита. В сексприключението участват 8 мъже и 8 жени, избрани чрез кастинг, който започна още през лятото на 2014 г. Представителите на силния пол са на възраст между 21 и 31 г. Дамите са само навършили пълнолетие за целта - 21 г., като "най-дъртата" е на 26 лазарника. Всичките участници са без предишни изяви пред камерата. На финала ще спечели само един мъж и една жена. Наградата за тях е чек за 1 млн. долара, както и договор за бюджетни порнопродукции. Това им дава реална възможност да станат следващите звезди в бранша и да умножат поне по 10 паричната награда.


Жадните за слава красиви девойки и младежи се състезават на живо кой прави по-добър секс. Уменията им се оценяват от жури от най-известните порноактьори на съвремието - Кийран Лий, Аса Акира, Лекси Бел, Тори Блек и Реми Лакроа.

Освен съдии те са и ментори. Истинските професионалисти, за които няма скрито-покрито на интимния фронт, ще дават ценни напътствия на аматьорите за това как да се държат пред камера.
В първия епизод, който бе доста постен откъм сексподвизи и е само за загрявка на публика и жури, участниците преминават през три етапа. Мисия №1 е страстно целуване между избрани с жребий момче и момиче. Целта е да се "надцелува" партньорът и да провокира у зрителите сексуален интерес.


Вторият кръг е с една идея по-вдървяващ: конкуриращи се двойки застават очи в очи и имитират фалшив оргазъм. Най-вдъхновяващ е третият етап. Той е 3-минутна надпревара със свирки. Целта на дамите е да накарат партньора си да свърши. Неговата мисия е точно обратната - да издържи 180-секундно фелацио, без да еякулира.


Едва тогава съдиите гласуват. Отпада само един. Онова, което вкара истинска емоция в шоуто, бяха неговите искрени, детски сълзи, които проля, след като разбра, че няма да е новата порнозвезда.

Реклама
Реклама
Реклама